Nu startar höstens nybörjarkurs!

Då är det snart dags att sparka igång höstens nybörjarkurs. Sista anmälnings dagen är på  söndagen den 6/9. Kursen drar igång 8/9 vi har ett antal platser kvar. Vi har totalt 12 platser till höstens kurs. Vi kommer att lära deltagarna att skjuta barebow, recurve, långbåge och lite comp om vi hinner med allt. Vi kör sju gånger, men lägger oftast till extra pass så att alla säkert hinner ära sig allt. Det kommer bli kul! Ledare är Karin Belinki Jonsson och Roffe Rönnlund.

Kursstart är tisdagen den 8/9 kl 18.00.

Plats Båghallen, Maskinvägen 19 på Kallax företagsby. tar du buss kan du sikta på att hoppa av vid maskinvägen. Bussen stannar 100m från hallen!

Du kan ANMÄLA DIG HÄR

Varmt välkomna!!

2 kommentarer

  • Christine

    Hej! Min son Leo är intresserad av att gå nybörjarkurs hos er. Han är tolv år. Finns det tid att komma på prova på nu kommande måndag och sedan anmäla sig eller tror ni platserna går åt innan dess och att man hellre anmäler sig direkt?
    Vänliga hälsningar Christine

  • Eva-Lena Espling

    Kommer ni att köra nybörjarkurs 2021? Vilka dagar och tider har ni kört tidigare?
    Hörde att Piteå har inte nybörjarkursen, vilket är synd tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *