Tävlings dags! XL Cupen och Norrskenscupen

Nu närmar vi oss en hektisk helg med massor med bågskytte. 15 augusti är det en WA 1440 i Umeå. Man skjuter 36 pilar på fyra olika avstånd. I elit klassen recurve är det 90 m, 70 m, 50 m och 30 m. Det är en kul  tävling, men är lite jobbig om man inte tränat ordentligt.

Vi har tävling i Luleå  med i augusti har vi XL Cupen. 2 st deltävlingar. 16 och 23 augusti. Vi har 2 stora heta priser som XL Luleå sponsrat oss med. En kommer en herre och en kommer en dam att åka hem med.  Vi skjuter SBF 70 /50 och lägger sedan ihop de två del tävlingarna där högst total poäng, oavsett klass, på de två deltävlingarna vinner det heta priset.  I september har vi en lika dan tävling till Norrskens Cupen. Här finns det också pris att hämta. vi har samma format på de två tävlingarna. Man behöver inte vara med i alla deltävlingarna om man inte vill.  Man kan tävla som vanligt med.

Det är ett ypperligt tillfälle att testa på att tävla om man inte gjort det förr.  

Vi inbjuder till totalt 4 st tävlingar. XL Cupen deltävling 1 och 2 samt Norrskens Cupen Deltävling 1 och 2.

Varje deltävling är en SBF 70/50 Rond. Poängen från respektive deltävling läggs ihop och den bäste herre respektive dam, oavsett klass, vinner priser skänkta av XL Bygg, Luleå. Prisutdelning sker efter den andra deltävlingen.

Anmälan senast 5 dagar innan start.
Tävlings datum: XL Cupen 16/8, 23/8 Norrskens Cupen 6/9 och 13/9
Starttid: kl. 11.00 alla dagarna.
Plats: Bågvallen
Startavgift: Vuxna 150 kr en deltävling eller 250 kr båda deltävlingarna XL Cupen eller Norrskens Cupen, eller 400 kr alla fyra deltävlingarna.
Juniorer 100 kr en deltävling eller 150 kr båda deltävlingarna XL Cupen eller Norrskens Cupen, eller 300 kr alla fyra deltävlingarna.
Anmälan är bindande.

Betalning sker via Swish märk med tävlingens namn.

Anmälan sker på hemsidan eller till Rolf Rönnlund 070-180 27 21

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *