Utskjutet!!!

 

Då är det dags att släppa Ko vid 19 för ett par timmar, vi har en hage för henne.

Nu är det dags att hitta till utebanan. Skjuta lite pil och umgås. På Ko avstånd eller som Emily säger en liten älg. På Söndag 7/6 kl 15.00 så är det dags för Utskjutet. Vi räknar med att det kommer skjutas pil. En del högt, en del lågt eller kanske rent av brett. Vi ska inte leta mask i alla fall. Så inför detta behöver man en pilbåge. Sin egen eller klubbens.. Vissa moment så kanske man inte ska skjuta med sin båge. Vi har utlämning av bågar ungefär 144o.

Det kommer finnas korv med bröd. Dryck och lite annat små tugg.

Bara så att vi är fullkomligt osuddiga

Söndag  7/6

kl 15.00

Bågvallen

Häng på och ha en lite annorlunda söndags eftermiddag.

Varmt välkomna

KaRo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *