Korren startar!!

Halloj alla skyttar! Nu är det dags för Korren!

Korren är en korrespondensserie(Puh vilket ord). Man skjuter 30 pilar, seniorer på 18m och 13/10 klass på 12m. och sedan räknar man i hop vad man fick och lämnar resultatet till Jessica Hedberg. Vilken klass man ska skjuta i får ni hjälp med av de rutinerade skyttarna. För de som skjuter 18m har vi tre lag som man kan vara med i, Recurve, Långbåge eller Compound. 16/13 och 10 klass tävlar individuellt. Hela Sverige är med i Korren och då kan man tävla mot alla andra skyttar, eller mot sig själv. Man kan skjuta korren på de ordinarie träningspassen eller om man har tagg när helst man kan.

Så häng med och jämför dig med resten av Sverige och se hur du utvecklas under året.

Jessica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *