Välbesökt uppstartsmöte för våren 2019

I kväll hade vi uppstarts möte för våren 2019. Det var ett mycket välbesökt möte där mycket avhandlades.

Tränarna presenterade lite vad vi kommer göra på de olika träningarna. Tider för kurstarter sattes. En start av hallvärdslistan för våren 2019 påbörjades. Det finns luckor kvar än så tveka inte att hjälpa till. Det är inte så farligt som det låter. Är man ny har man alltid en erfaren tjej eller kille med sig.

Vi gick igenom tävlingsprogrammet i stort och det finns ett antal tävlingar som man kan åka på. Tyvärr så blir vi tvungna att ställa in Genesis i år, men vi siktar på att göra det ett annat år i stället.

Vi la också in en material dag där man kan bygga pilar och trimma sin utrustning, bland annat. Det kommer att vara en utbildning i bågskyttemateriel den dagen med.

Vi la in alltihop i klubbens kalender på hemsidan. Den kan man prenumera på så vet man vad som händer i klubben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *