Medlemsmötet är flyttat

Man skulle ju kunna tro att vi bara sysslar med medlemsmöten och inget annat i klubben, om man bara läser det som skrivs på hemsidan, men det händer desto mer saker i föreningen. Vi har på grund av arbetsbördan, i det verkliga livet, blivit tvungna att skjuta på medlemsmötet två veckor till onsdagen den 19 december kl 18:00. Det är en hektisk tid inför jul. Det är inte bara julafton som vankas utan även bokslut, byte av jobb med mera.  Så vi kan bara beklaga det.

Det finns ju något som pockar på alldeles väsentligt snart och tomten har setts vandra omkring under månens starka sken i närheten av Bergnäset. Vem vet han kanske snart släpper ut mer information om Tomtepilen.

Det var en nisse från stan.

Som gärna ville klä sin båge, likt en gran.

Men där hen pustade och slet

Var det en pumla som i skottet smet

Och från skjutlinjen det liknade mer en passerande komet.

Väl mött

Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *