Medlemsavgifter

Jag hoppas att alla har en skön sommar och njuter mycket av den. Vi har nu skickat ut medlemsavgifter för 2018. Och när vi gjort det så har vi också upptäckt att det finns personer som deltar i vår verksamhet utan att vara medlemmar. Ni som gör det vet säkert om det och se till att skicka in en medlemsansökan så snabbt som möjligt. Det finns också de som fortfarande inte betalat 2017 medlemsavgift, trots att man varit med det året fullt ut.

 

För att reda ut lite begrepp så hänger det ihop så här.

Vi är medlemmar i RF och vi får betala en avgift för varje medlem till RF. För att vara medlem så gäller följande synsätt från RF.

  • Man deltar aktivt i verksamheten. Från att sälja korv på tävlingar till att man skjuter pilbåge. Så spannet är stort.
  • Har man varit med fler än 3 gånger i vår verksamhet, så räknas man som medlem i föreningen.

Om man nu väljer att lämna föreningen så säger våra stadgar så här.

”11 §    Utträde

Medlem som vill utträda ur föreningen, skall skriftligen anmäla detta till styrelsen och anses därmed omedelbart ha lämnat föreningen.

Medlem som inte har betalat medlemsavgift för två på varandra följande verksam­hetsår får anses ha begärt sitt utträde ur föreningen. Medlemskapet upphör i sådant fall genom att personen avförs från medlemsförteckningen”

 

Så ni som undrar varför ni fått en påminnelse samt en faktura för 2018 så har ni förklaringen här. När du inte aktivt meddelar oss att du lämnar föreningen så står du kvar som medlem. Så därför ber vi er som inte vill vara kvar att meddela detta till Kassören Anna eller till Roffe så fixar vi till detta snarast!

 

Njut på i sommar och skjut mycket pil!

P.s Glöm inte att bada och äta glass med. D.s

Styrelsen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *