Framgångar i Junior-SM för Luleåskyttar

Under den gångna helgen gick årets inomhustävlingar i junior-SM i bågskytte av stapeln i Borlänge. Tävlingen bjöd på några riktigt fina resultat för våra skyttar från Luleå BS. Ludvig Flink tog guld i klassen Recurve Junior 16 för herrar och Anna Backman tog brons i klassen Compound Junior 16 för damer.

För landslagsmannen Ludvig Flink väntar nu en tävlingsfylld utomhussäsong med bl.a. European Youth Cup i Italien i maj tätt följt av World Cup som går i Turkiet. Senare väntar bl.a. J-EM i Grekland i Juni och EM i Polen i slutet av Augusti

Resultatlista JSM Inne 2018

1 comment

  • Harri Forsberg

    Linnea Backman DC13 på en 4:e plats.
    Henrik Forsberg HC16 på en 6:e plats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *