Ludvig vann första deltävlingen i Krystallstevenet!

 

Idag lördag var det dags för tävling i Stavanger, Norge, för Ludvig Flink. Både skytt och båge kom fram samtidigt till Stavangers Flygplats Sola. Ett riktigt vackert februari väder mötte oss och det kanske var ett tecken på hur denna solskens helg skulle inledas. I dag lördag så var det 4 x 36 pilar på 70 m som väntade. Normalt sett skjuter man 2 x 36 pilar totalt 72 pilar på en svensk tävling. Men nu var det dubbelt upp. Detta var den 38 gången som tävlingen genomfördes inomhus. Ludvig var på topp inför start och sedan bar det. De övriga i startfältet hade svårt att hänga med. Ludvig sköt 330, 329, 328 och avslutade sista med 331 p totalt 1318 poäng. 46 poäng före tvåan. Mikael Larsson från Sandviken. Ett fantstiskt skytte från Ludvig som var nöjd med dagens prestation. I morgon väntar finaler.

Resultat från tävlingarna hittar du HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *