Ludvig i Världscup Senior

Ludvig åkte ned för att lära sig lite mera hur motståndet på seniorsidan i Världen är. Det var världscupen i Berlin där alla de främsta i världen deltog, 123st. Det var 110st som var rankade före Ludvig i startfältet där han var rankad 425:a i världen.

Detta var något som han inte brydde sig om, i grundskjutningen så placerade han sig på 74:e plats, detta med reservbågen då det upptäktes en spricka i huvudbågen. Poängen var näst bästa resultatet han skjutit utomhus 637p.

I finalerna ställdes han mot en Japan som blev lite för svår för honom denna gång och han slutatde på en mycket bra 57:e plats. Vilket innebar att klättrade på världsranking med 100 placeringar till 324 plats.

https://worldarchery.org/athlete/12693/ludvig-flink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *