Ludvig Flink vann Krystallstevene 2017!

Vilken härlig helg för Ludvig Flink! Personliga rekord på lördag och nästan rent hus i alla matcher.  Ludvig vann alla matcher utom en där han sköt oavgjort mot Jon ivar Nesset. En fantastisk prestation att lyckas hålla fokus under alla matcherna. Ludvig presterade 27,43 p i snitt per omgång under hela dagen.  I fjol så orkade Ludvig inte hela vägen men i år så visade han att all träning som han lagt ner gett resultat. Det här lovar gott inför utomhus säsongen 2017. Stort grattis till en härlig topplacering!

En som vaknat och börjat haka på är Moa Lindström som än en gång sköt riktigt bra! Hon snittade nästa 24 p per serie under hela dagen. Hon mötte sin första bågskyttetränare Erika Jangnäs men förlorade den matchen. Men det var inte långt borta till vinst, så Erika får nog se upp i framtiden.

I sin sista match för dagen så mötte hon Jesperfredriksson, Erikas pojkvän. De hade verkligen en kul match. Men Moa sköt riktigt bra och Jesper fick verkligen anstränga sig för att få några poäng. I sista omgången sköt Jesper riktigt bra men Moa drämde till med 10-10-8 och vann matchen. Moa slutande på en bra åttonde plats.

Ett riktigt bra slut på en riktigt bra helg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *