De två nöjdaste skyttar i Norge och Ludvig leder!

Vilken skräll! Eller vad ska man säga efter dagens 2 x 72 pilar? Ludvig tuffade på som jag vet inte vad. Efter första kvarten hade han skjutit 339 poäng. Nytt personligt rekord. Det följde han upp med 331 poäng. Ludvig som knappt varit uppe och tassat på de här poängnivåerna innan. Nu trodde ni väl att han skulle lugna ner sig lite. Och det gjorde han men bara lite. Sedan blev det 325p och avslutade med en ökning till 327p totalt 1322 poäng. Fantastiskt bra skytte hela dagen och positiv. Då ska man leda tävlingen som Ludvig gör!

Vilken start på säsongen! Moa då? Tja hon ville itne vara sämre utan drämde till med nya personliga rekord gång på gång hon med. 293p i första sedan 304 p i andra. 597 nytt personligt rekord. Sedan höjde hon det igen till 307p för att trött avsluta med 280p totalt 1184p Fantastiskt bra! Och mitt i smeten på en sjätte plats. På frågan om de var nöjda så sken bägge två som en sol.

Det har varit riktigt kul att stå bakom som coach idag. Man kör på och tänker inte så mycket. Det är sällan som jag sett dessa två så nöjda och glada som idag.

I morgon är det finaler hela dagen. Vi startar kl 0920 med uppvärmning och strax efter 10 så börjar finalerna. Det här är en kul helg!!

 

Krystallstevnet 2017 Lördag

Krystallstevnet 2017 Söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *